Instrumenten

Kies jouw favoriete

instrument

Of probeer je voorkeur in een proefles

spelen op

Piano / keyboard

Voor het leren van pianospelen is de basis van groot belang. Je leert de noten lezen, en we gaan naast het pianoboek al gauw aan de slag met een keyboardboek, voor het leren van de akkoorden. Hou je ook van zingen? Dan leren we je ‘begeleiden op piano’!

Een keyboard huren

_piano_keyboard

 

 

 

spelen op akoestisch/elektrisch

Gitaar

Gitaarspelen is erg populair op het moment, zowel op akoestisch als elektrisch gitaar. We beginnen bij het begin 😉
Dat houdt in; noten leren spelen en daarbij natuurlijk ook akkoorden voor het begeleiden van liedjes. Ben je al wat verder? Dan kunnen we je helpen met het spelen van populaire (pop)songs. Ben je ‘gevorderd’ maar wil je jazz-akkoorden leren spelen? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.

Een (beginners) akoestisch gitaar huren

 

spelen op

Basgitaar

Altijd al graag ‘basgitaar’ willen leren spelen? Dat kan! Op de basgitaar leer je eerst de noten spelen via een lesboek met CD, en als je even doorzet, dan kun je al heel gauw met de mooiste songs meespelen!

 

 

 

spelen op

Accordeon

Je begint met een mooi basisboek. Je leert de noten met je rechterhand op de toetsen spelen. Al gauw komt de linkerhand ‘er bij’, en leer je de bassen ook bespelen. Daarna uiteraard tegelijk 😉 en zie daar… het eerste liedje klinkt door de kamer! Eén maal de liefde ontwikkelt voor de accordeon? Je raakt het nooit meer kwijt!

Een (beginners) accordeon huren

 

spelen op

Blokfluit

Leren spelen op de blokfluit is erg leerzaam en leuk om te doen. Het is bovendien goed voor de motoriek. Tegelijk leer je noten lezen, en de leukste liedjes kun je al heel gauw spelen, met CD. Een prima beginners instrument!

Een blokfluit huren

 

 

ADVIES OVER INSTRUMENTEN

Mocht je op het punt staan je eigen instrument aan te schaffen dan kun je uiteraard bij ons terecht voor aankoopadvies.

Neem contact op

Privé lessen & groepslessen

Muziekles voor jong en oud. Vanaf 5 jaar kan je al privé muziekles nemen voor je gewenste instrument. Maar ook ben je nooit te oud om muziek te leren en zijn de mogelijkheden oneindig. Wil je liever een groepsles volgen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Neem contact op